Typiskt

God kväll!
Idag har jag inte gjort så myket eftersom jag har vartit hemma från skolan då jag inte är så pigg. Imorgon är det fest i stan och jag som är halvt sjuk ska troligtvis gå ändå, har ju sett fram imot det så kan inte skita i det! ;) Men hoppas på att bli piggare.

Har gjort 1 header till brorsans tjej och en hiphop bild till en sida! :)
Har inte photoshop så inte så komplicerat!
 


Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi av i helgen, puss&godnatt ♥



Liten bloggpaus

Har inte bloggar sen lördags och det ve jag men har haft mycket som ni vet om och min bloggapp på telefonen slutade fungera men nu verkar den funka igen och har haft virus på datorn så har inte kunnat blogga pga av det!
Men jag mår hyfsat bra och hoppas ni också gör det! Ska visa lite bilder från de senaste
Puss och godnatt <3

backstagebilder från en fotografering med Photomaniac

sminkning: Anastasia Sundlöv!

fotograf: Photomaniac/Madeleine Bergström


Woops

Hej igen och sorry för dålig uppdatering, men har haft lite annat för mig och viktigare också för den delen, sen somnade jag i soffan framför tv:n och vaknade nyss men ska lägga mig igen för ska upp klockan 9, yeah..
Hoppas iaf att ni har haft en bra start på helgen så hörs vi imon, puss och godnatt! ♥

städa,städa.

Städar mitt rum,sorterar smink&kläder och ska snart tvätta rent alla mina sminkborstar, yeah. Tog en liten städpaus och vilar lite innan jag sätter igång igen så passr på att göra ett blogginlägg också.

Jag ska ta det lugnt i helgen och bara njuta av ledigheten, men ska dock på konfan imorgon och vi ska väl bara umgås och öva inför konfirmationsdagen eftersom det börjar närma sig till dess, 4 maj!  Men har varit såååhäärr skoltrött denna veckan, sjukt. Vill ha sommarlov nu!
Men hoppas ni få en fortsatt bra fredag så hörs vi kanske av senare ikväll igen.
Puss sålänge! ♥

Våga

Som ni vet så är jag sminkintresserad och har oftast olika sminkningar varje dag och ibland mer extrema. Många kanske tycker jag är som en "sminkdocka" och sminkar mig överdrivet osv. Många har ju samma sminkning varje dag dvs mascara,eyeliner och kanske lite rouge/bronzer. Men jag sminkar mig för jag tycker det är roligt, det är ett stort intresse som jag har och jag sminkar mig inte för andras skull utan för min egen skull. Jag bryr mig inte om vad folk tycker om hur jag sminkar mig, det är likadant med kläder. Jag är inte som alla andra i verken klädseln elr sminket, men varför följa strömmen och vara precis som andra? Jag går med de kläder JAG tycker om och skiter i vad andra tycker. Jag sminkar mig så som JAG vill ha det och som jag trivs i.

Jag var inne på Helena Rönnblads blogg innan och såg att hon hade gjort en cool sminkning som ni ser på bilden nedan, blått läppstift. Då slog det mig, varför inte? Det coolt och unikt, udda men fränt. Har nog aldrig sett en människa gå runt med en sån här färg på läpparna. Antingen för folk inte vågar eller inte tycker man ska ha det i överhuvudtaget. Men jag tror faktiskt det kan bli ett nytt mode. Jag funderar på att gå så nångång till skolan, undra hur folk skulle reagera. Haha ;) 




Vad tycker ni?

Våren är här

Hejsan!
Kom hem från en skön och rolig fotbollsträning för en stund sen, vädret har varit kanonfint idag så har varit ute för det mesta. Varför jag inte har bloggat så superbra är lite privata anledningar även att jag har väldigt mycket skolarbete, men ska försöka blogga så mycket och ofta jag kan men ni måste ju också förstå att jag har annat att tänka på! Hoppas iallafall att ni har haft en bra dag, nu ska jag hoppa in i duschen och ska försöka lägga mig i tid ikväll då jag inte har kunnat sova på några nätter.
Puss ♥

crying blood


 

Tävling-Imakeyousmile

Helena Rönnblad som driver bloggen imakeyousmile.se har nu öppnat sin webshop (iMys.se) där hon säljer smink, massa fina produkter till bra priser! Hon gör även frilansjobb/Sminkjobb till olika tillfällen vilket jag tycker är jättebra och roligt! Finns till och med sminkkurser att gå på,skulle jag gärna vilja! Men nu har hon också en tävling där man kan vinna ett ögonskuggspalette med 252 olika färger som är från hennes webshop.

För att delta ska man:
Gå in på webshopen
Gilla 252-paletten på Facebook
(Det finns en gilla-knapp när du går in på produkten på iMys.se



Ice and flame

Har tillbringat denna lördagen med smink. Blir lugnt resten av kvällen också!
Imorgon blir det konfa övning och får försöka hitta på något, usch hatar söndagar. 
Men får försöka njuta av att det fortfarande är lördag, puss på er ♥


 
 

night

Godnatt! ♥


Makeup

Sminkningen idag ser ut såhär!

Ljusbrun längst in
Mörkare brun i mitten
Svart sotad skugga längst globlinjen
lite röd skugga under den svarta
lila/rosa färg på undre fransraden
eyeliner
mascara

Gymnasiumval

Tjena!
Har fixat lite mat och ska snart till jujutsn. Idag har jag varit på gymnasiummässa för att testa på och veta mer om alla program i Vetlanda. Vet inte om jag fastnade för något program där, är mer inne på stylist linjen i Nässjö. Men det är ju ett tag kvar men det är så svårt att välja, finns ju en hel del.
Ska visa min sminkning sen förhoppningsvis också, ciao sålänge! ♥

Here's to never growing up

Kom hem från skolan nyss och ska snart äta lite innan jag sticker till kören och fritidsgården efter det. Lär nog inte blogga så mycket mer idag, så avslutar inlägget med en bra och ny låt som Avril Lavigne släppte igår!
Lyssna&njut ;)
Ciao ♥

Fotboll

Mot fotbollsträning! :)


sminkningen idag- video

Haha, gjorde en snabb video innan, lite så flummig!
Why so serious lixooom? ;)

Vill ni att jag ska göra ett speciellt videoinlägg så skriv bara så ska jag försöka fixa det!
Cyaa ♥

Musiktips

Några bra låtar jag vill dela med mig! :)


Homewooork

Smarta jag missade bussen idag pga av att min klocka hade fel tid inställd. Så jag har gjort klart några inlämningsuppgifter och pluggat lite annat. Skönt att vara klar med det! Så nu ska jag fortsätta kolla på Andra avenyn och chilla lite, senare idag blir det jujutsu träning.
Vi hörs av snart igen, puss sålänge ♥

Söndagsångest

Hej! Har fått virus på datorn så det är jättesegt att blogga och göra något i överhuvudtaget, min laddare till mobilen är sönder så det är lite kaos just nu. Men dagen har sett ut som så att jag har spelat en träningsmatch med Holsby och det blev 2-2. Sen har jag städat och lite annat här hemma och sitter just nu och kollar på Andra Avenyn som gick för si så där 3 år sedan. Haha, sjukt bra serie!
Imorgon väntas skolan igen, herregud vart tog lovet vägen?
Hoppas iaf att mina läsare har haft en bra helg och lov för er som haft det.
Vi hörs av, puss ♥

Söndagsångest

Hej! Har fått virus på datorn så det är jättesegt att blogga och göra något i överhuvudtaget, min laddare till mobilen är sönder så det är lite kaos just nu. Men dagen har sett ut som så att jag har spelat en träningsmatch med Holsby och det blev 2-2. Sen har jag städat och lite annat här hemma och sitter just nu och kollar på Andra Avenyn som gick för si så där 3 år sedan. Haha, sjukt bra serie!
Imorgon väntas skolan igen, herregud vart tog lovet vägen?
Hoppas iaf att mina läsare har haft en bra helg och lov för er som haft det.
Vi hörs av, puss ♥

Backstage

Hej!
Har duschat och kryper ner i sängen och kommer nog tillbringa resten av kvällen här, framför tvn! Idag har jag fotat för parati.se som jag har pratat om, jag tyckte det var väldigt roligt och fick även en liten goodiebag med smycken i som jag ska visa imorgon. Hoppas n har haft en bra fredag så hörs vi av imorgon igen!
Puss! <3


Ask.fm

Ska snart krypa ner i sängen, men ville bara skriva att om ni vill fråga mig något så har jag skaffat ask.fm. Så skriv gärna massa frågor till mig! Godnatt! ♥
-----> http://ask.fm/xnattis <-----

Intense Feline Cat Eye Makeup Tutorial

 

Bilder från igår


Ja eller Nej?

Är sugen på att göra någon förändring med mitt hår, har kollat runt lite på olika dipdyes och fastnade för denna direkt. Tycker det är grymma färgkombinationer och verkligen min stil. Tror ni jag skulle passa i det och ska jag skaffa det? Är osäker på om jag ska göra det så vill ha era åsikter och vad ni tror! :)
JA/NEJ?
Tacksam för svar! :D


Home from Moa

Kom hem från Moa för en stund sen, har fullspeckat schema denna veckan. Imorgon ska jag på övernattning med Cafe+, på fredag väntas en fotografering för Parati.se i samarbete med ArtByStasia. På söndag ska jag ha min första fotografering för Crazylady, spännande! Ska försöka blogga så mycket jag kan och orkar. Ska visa lite bilder sen och även dela med mig lite tips och annat.
Ha det bra sålänge, puss ♥

Enkel vardagssminkning


1. Lägg en brun skugga i ögongloben

2. Highlighta med en ljusguld/beigh färg.

3. Sudda! ( dåligt ljus, jag vet)

4.Lägg kajal längt franskanten och gör en "vinge/streck" som på bilden.

5.Sudda ut den svarta kajalen, så det blir en mjukare look.

6. Lägg på mascara.

7. KLART!



Crazylady

Vill berätta att jag vann om att bli en av Crazyladys modell. Är superglad över detta, och som ni vet så har en utav mina högsta drömmar alltid varit att bli modell, och jag har nått det målet. Man ska aldrig ge upp om man vill nå och komma någonstans, don't forget that! ♥
Så vill passa på att tacka er som röstat på mig också!



Hej!

Hemma från 2 roliga dagar med tjejerna. Hade en mysig kväll igår, blev mycket tårar och skratt.
Idag blir det att städa och kanske göra någon sminkguide. Har fått några förslag som jag ska försöka hinna med att göra. Tar ju lite tid också!
Men hoppas ni har haft en bra påsk, så hörs vi av senare! ♥

RSS 2.0