Sminkprogram

Hej!
Chillat och praoat idag, helt okej dag tycker jag!
Tänkte bara tipsa om ett bra "program" där Linda Mehrens, en väldigt bra svensk makeupartist som visar lite sminkningar och annat från Top Model och ger ut bra tips, så kolla gärna igenom avsnitten omn ni inte gjort det
Godnatt ♥

---> KLICKA HÄR

tips-highlight

Jag brukar själv ofta lägga lite vit highlighter vid inre ögonvrån för jag tycker att man ser lite piggare ut. Ett tips är (särskilt för de med bruna eller gröna ögon) att lägga en guldig highlighter istället för en vit. En liten effekt som gör mycket!

Weirdo

Bilder från idag


Prao

Tjena!
Varit på konfa idag, lite segt men nu är jag hemma och ska bara chilla resten av kvällen. Mår lite bättre och ska på prao imorgon ( leksakslagret) dock börjar jag inte föräns vid klockan 11 så behöver inte lägga mig så tidigt.
Bloggar lite senare från mobilen då jag ska visa lite bilder från idag, puss sålänge ♥

Dusch

Hello!
Ska snart hoppa in i duschen och äta och lite sånt innan syrran kommer. Mår fortfarande inte så bra men bättre än igår iallafall vilket är skönt. Att gå från praon och barnen från dagiset idag var jobbigt, haft en super bra vecka där och kommer sakna alla så mycket, haha.  Nästa vecka kör vi leksakslagret 1 vecka, tagga.. xD
Vi hörs av senare eller imorgon, pöss ♥

Sick

Hejsan!
Är inte alls pigg så har tagit en massa Alvedon och får se om jag orkar gå till praon imr! Imorgon kommer även ena syrran Veronica och hennes kille hit en sväng innan de ska vidare till Kalmar på lördag. Så hoppas man orkar vara social.
Ska snart sova så vi hörs troligen av imorgon. Natti <3

(Bild från några dar sen)


sorrysorry

Hej!
Förlåt för dåligt bloggande, men hade inte tid igår till att göra något till bloggen och idag har jag också haft fullt upp, eftersom jag har så mycket aktiviteter under veckorna + praon som jag kommer hem rätt sent från så blir det lite ont om tid till bloggen iaf till att göra tex sminkvideos och annat. Men ska försöka blogga så mycket jag kan som sagt och gör videos eller smink steg-för-steg  i helgen om jag hinner!
Ha det bra så hörs vi av, puss ♥

Hemkommen

Hej!
Hemkommen från praon igen, dagen har varit bra men är rätt slut i huvudet nu, haha.
Blir bara att ta det lugnt idag, ska försöka göra videon idag eller något annat till bloggen.

Ha det bra så hörs vi av snart igen, pöösss ♥

Vaselin

Hejsan, kom nyss hem från jujutsu, haft 2 pass idag, gick bra tycker jag. Kollar just nu på Top Model och imorgon blir det som sagt praon igen, tycker dagiset och barnen var jättesöta och bra så hoppas på en fortsaää bra vecka där.
Bjuder på lite skönhetstips nu eftersom jag inte kommer kunna blogga mer idag tror jag.


Vid den här tiden på året är det lätt att bli torr om läpparna och ibland kan man till och med få små sår. För att undvika detta brukar jag använda vaselin som hjälper läpparna att hålls sig mujka och glansiga. Jag använder vaselin både morgon och kväll och det hjälper mina läppar att håla sig fuktiga och fräscha hela dagen.


Nattinatti

Godkväll!
Jag har inte hunnit med att göra sminkvideon idag, men jag ska försöka hinna med det nu under veckan, har prao och troligtvis fotografering denna veckan, så det är lite svårt att hinna med då det tar lite tid att få ihop en bra video osv. Men ska iaf försöka blogga så mycket jag kan, hoppas ni har haft en bra helg så hörs vi av imorgon igen!
Godnatt ♥

förslag?

Hej!
Har suttit och skrivit lite mejl och annat.
Angående sminkningen jag la ut igår så har några tyckt jag ska göra en videotutorial på den, funderar på att göra den idag. Men vill helst ha fler som tycker till, ska jag göra en video eller ej? Kan göra fler videos bara ni skriver vad ni vill se!
Så lämna gärna era förslag!
Vi hörs :)

Sminkning

Dagens sminkning, vill ni ha en tutorial/steg-för-steg på denna?
Isåfall lämna en kommentar :)


Klar

Så, då är allt klart och här kommer lite bilder på hur allt blev tillslut.
Tycker ni?


Mat

Städar och fixat hela dan, nu förtjänar jag lite god mat.
Brorsan får stå för bilden ^^


Städar

Hejsan!
Började morgonen med besök från våra fd grannar, sedan fram med dammsugaren och städa mitt rum, håller även på att möblera om. Ska få in ett skrivbord som jag även ska använda som sminkbord, så här får ni lite bilder på hur det ser ut nu och kommer visa bilder på resultatet sen också!
Ha det bra så länge! :)


skriver av mig

- Gud, vad du är smal. Får du ingen mat hemma?
- Shit, du är verkligen smal- har du ätstörningar?
- Ta lite mer mat, du behöver verkligen det!
I hela mitt liv har jag fått höra kommentarer som dessa. Det skulle aldrig falla mig in att gå fram till en överviktig person och påpeka att hon/han är stor. Jag får höra att jag är väldigt smal men jag har inte anorexia. Äter jättemycket mat och godis. Jag är så trött på folk som bara tror, kan de inte ta reda på fakta istället. Liksom jag mår inte alls bra när de finns folk som frågar om jag äter, och hur mycket jag äter. Det är inte så roligt att folk tror en massa saker om mig.  Anorexia är en psykisk sjukdom, jag har inte det. Man kan gå och fråga om en person har anorexia men när det gäller övervikt fetma eller liknande då ska man inte fråga, för det är taskigt. Men det är minst lika taskigt att säga att man har anorexia eller är "för smal" som att säga att man har fetma. Jag säger inte nu att man ska börja fråga det, utan att man bör tänka och ta reda på fakta innan man börjar tro en massa om människor.


Brun sminkning

Sådär, här är ännu en steg-för-steg sminkning, hoppas ni förtår och gillar den!
Börja med att lägga en grund, foundation,concealer,puder osv


Applicera en beige/guldig ögonskugga i stort sett över hela ögonlocket.
Ta sedan en brun skugga som du applicerar på globlinjen, och som en båge eller ett "V" som man brukar kalla det. Alltså som ni ser markerar jag så skuggan går utut/uppåt. Behöver inte vara så noga då det ska suddas ut.

Sudda de skarpa kanterna! Vill man så kan man återigen lägga på den beige/guldiga skuggan och fylla i mer där det behövs.
 
Lägg en highlight under brynet, och fortsätt hela vägen ner som pilarna visar.

Lägg en svart skugga nära fransraden precis som en eyeliner, använder en ögonskugga istället för eyeliner för att inte få för "hård" look.

Sudda ut den svarta skuggan!

Applicera mascara och vill man så kan man självklart böja fransarna.

Läppstiftet blev lite för rött, men lägg på ett rött läppstift för att få lite färg på de hela.

 Lägg till sist på lite ljus rosa rouge och bronzer, ta även puder över för att få det lite softare.


Klart!

Detta är en mer vardags look men går lika bra till fest, för att få det "lilla extra" som man kanske vill ha till fest exempelvis så kan man lägga en svart skugga under ögat och kanske en fylligare svart skugga. Men sen kanske man inte vill ha rött läppstift som jag valde men då funkar ett vanligt läppglans lika bra, för att få det mer naturliga. Eller en annan valfri färg.



Ny sminkning soon

Snart kommer en ny steg-för-steg sminkning komma upp, rätt enkel men som passar till alla tillfällen.
Så håll utkik på bloggen! :)

Tycker ni ska komma med ännu mer förslag, på min fanpage,bloggen,mail alla ställen där ni kan få kontakt med mig, skriiiv! :D
fanpage <--

Ny bild

      Här är ännu en modell bild
Makeup artist: Anastasia MichaElle S / Art By Stasia
Fotograf: Madeleine Bergström / Photomaniac

steg för steg - lila sotning

Börja lägga en guldig ögonskugga innerts på ögonlocket till mitten ungefär, jag använder en medelstor borste.

Fortsätt sedan med en brun skugga som du lägger i mitten av ögonlocket till ytterst av ögat.



Applicera en svart skugga ytterst på ögat och utåt, för att få en mer "dramatisk" eller intensivare blick så vill jag få skuggan utåt av ögat, därför anvnder jag en "mall" så jag kan få en linje.

Här ser ni hur jag menar.


Applicera en lila/rosa skugga över den svarta, jag använder en smal borste eftersom jag inte behöver så mycket färg för det ska suddas ut sen.

Sudda de skarpa kanterna!

Lägg en ljus skugga, dvs en highlight under brunet för att lyfta de hela.

Applicera flytande eyeliner.

Applicera sedan mascara!

Sminkningen är klar och resultatet blir såhär:
Tycks?

Hopas ni förstod och tyckte om sminkningen, första gången jag gör en sminktutorial på detta vis, men har ni som sagt förslag på någon sminkning ni vill att jag ska visa så skriv gärna!

Nu ska jag sova, vi hörs av imorgon
Puss ♥

Vad vill ni se?

Hej!
Kom hem från Anastasia för en stund sen, helt sjuk dag! Haha, massa flum men även gjorde vi lite smink tutorials och andra roliga videos som troligen kommer komma upp på youtube och bloggen framöver!
Ska försöka fixa en sminkguide/steg för steg sminkning senare idag, en lila sotning eller något liknande? Kom gärna med förslag på vad ni vill se för steg för steg sminkning.
Puss sålänge ♥

Kvällsfood

Gjorde en äggröra men som blev mest som en äggsoppa, haha. Sen nötkräm till det, nice kvällsmat!
Bjuder på lite bilder.
Imorgon åker jag till Anastasia och vi ska fixa och planera lite saker. Kommer vara där hela dan så skriver imorgon kväll igen, godnatt
<3


makeup

Några sminkningar jag har gjort förutom den längst upp till vänster då Anastasia gjorde den på en fotografering, vill ni att jag ska visa någon speciell sminkning föruton den Anastasia gjort så lämna gärna en kommentar så ska jag försöka fixa det!


Frukost

Hallonsmoothie, enkelt att göra och supergott!
1dl yoghurt
1dl hallon
1dl glass
Lite mjölk
Mitt recept ;)


Bra låtar

Först och främst vill jag tacka för fina åsikter om modellbilden och designen!
Ni har väl sätt min nya headern också? Wie, jättenöjd med den, tackar Anastasia för det!
Så nu är bloggen superfin och nu ska jag bara försöka blogga om bra och intressanta saker. Det är upp till er att komma med förslag på vad ni vill se eller veta om mig eller något annat! Bara släng ut en massa förslag! Då blir det lättare för mig också.

 Tänkte iallafall dela med mig av några bra låtar som jag lyssnar mycket på nu! Jag är ett stoort fan av reggae, men lyssnar annars på allting typ.


Bild

Här är 1 bild från en fotografering som jag gjorde igår, det var tjejigt/barbie tema och hade en toppen dag!  Kommer visa fler bilder när jag fått dom redigerade och klara :)



Så, vad tycker ni? :)


foto: Photomaniac/Madeleine Bergström
Smink: Artbystasia/Anastasia Sundlöv

Smink för små ögon

Har du små ögon och kanske vill att de ska se större ut när du sminkar?
Det finns många knep och det är att Sminka upp dem underifrån! Välj helst en skimrande ögonskugga som reflekterar ljuset för ännu mer uppmärksamhet Men undvik allt för mörka färger då det kan se ut som påsar under ögonen.
Har man små ögonlock har man ju en liten mindre yta att jobba med. Det man ska tänka på är att lägga skuggan framför allt i glob linjen och tona sedan uppåt mot ögonbrynet. Lägg tex en ljusbrun skugga på locket och ta sedan en mörkare skugga i glob linjen och tona upp mot ögonbrynet

Se bilden nedan för exempel.

Nya bloggen

Hej och välkommen till min nya blogg!
Fö er som inte vet vem jag är så är jag en 15 årig tjej vid namn Nathalie från småland som älskar smink och mode.
Är även intresserad av modellandet och gör lite små jobb då och då, även fotograferingar för skojs skull. Här i bloggen kommer ni kunna läsa och ta del av mina sminktips och annat, även mycket bilder. Ska blogga så ofta och mycket jag kan och hoppas ni kommer kika in här fler gånger!
Har ni några frågor eller tips på vad jag kan blogga om så kontakta gärna mig via min mail eller gå in och gilla min fanpage på facebook och kontakta mig där.
Ni hittar även "portfolio" och "info" vid meny spalten här på bloggen, där ni även kommer till min hemsida som jag också skriver på ibland.
www.nathalies.webs.com

Info:
[email protected]
--->MIN FANPAGE <---



Vi hörs av snart igen! :)

RSS 2.0