swimsuits

Kollade lite på badkläder och har märkt och sett att crochet swimsuits är väldigt populärt. Själv skulle jag inte kunna bära på en, inte riktigt min stil men tycker dem passar väldigt bra på vissa personer.
Här är en från Gina-Tricot, för endast 199:-

Vad tycker ni?
HISS/DISS?


Killar

Okej, saker som jag stör mig på är när man exempelvis skriver med en kille och det första den frågar och ber om är en bild, och oftast en naken bild eller när man har underkläder. Skickar man ingen sådan bild så lämnar dom en eller slutar skriva. Allt handlar om sexför dem. Är det så dom ser på kärlek?  Är det ingen som är intresserad av ens personlighet? Är det bara sex som rör sig i deras huvud? Jag vill verkligen inte ha något one night stand, det ger mig ingenting alls.
Jag blir bara äcklad när killar beter sig så. Nu menar jag inte att ALLA killar är så, men kärlek är inte bara sex, utan så mycket mer.
Hoppas ni förstår vad jag menar!

Liseberg

Hej på er!
Kom nyss hem från stan och match mot Husqvarna, gick ju inte sådär jättebra. Vi förlorade tyvärr och kände att detta inte var min dag att spela.
Men igår var jag somsagt på Liseberg och åkte atmosfear som jag har bestämt mig för att aldrig åka då jag är jätte höjdrädd, men har man vänner som tvingar en i den så finns det ingen återvändo. Men ångrar det inte, den var faktiskt superkul ;)


Glöm inte att gratta era kära mammor idag också! ♥

Liquid eyeliner

Hittade detta klippet på youtube om hur man kan lägga en snygg liquid eyeliner på en enkelt och effektivt sätt. Spola fram till ca 2:00 för han pratar innan. Kika gärna på klippet och testa om ni tycker det var effektivt och bra. Finns såklart fler knep på hur man kan lägga eyeliner, men bara att kolla runt på youtube eller fråga mig om ni vill att jag ska visa eller berätta om något. :)


det här med respekt.

 Okej, jag känner för att skriva av mig lite.
Jag har tänkt mycket på mobbning bland annat på senaste tiden. Då det har pratats mycket om det och förekommer överallt. Mobbning ökar och ökar och jag tycker att barn som inte är mer än 10 år gamla har så dålig respekt och kan bete sig så illa. Har förekommit på skolan där jag går på. Hört att lågstadie elever har sparkats,slagits och rent fysiskt kritiserat en liten kille som ej är från Sverige. Att folk kan vara så otroligt osäkra på sig själva så den måste trycka ner någon annan genom att frysa ut den, slänga fula ord på den, slå den osv...För något den inte har gjort. Att en helt normal människa som är från grunden precis som alla andra, ska behöva få stå ut med att folk hackar på en varje dag i skolan. Är det inte hemskt? Usch, det borde inte ens existera. Sen tycker jag att vuxna på skolan eller där mobbningen sker blundar när det händer, inte gör något åt saken alla gånger eller inte ser det. Känns bara så tråkigt att fler och fler börjar tappa respekten för andra och kan bete sig precis som dom vill. Vart är världen på väg?

full rulle

Hejsan!
Har haft såååhääärr mkt plugg och har därför inte kunnat blogga, iaf inte igår. Men idag har jag iaf tränat och varit på lillebrorsans skolgårds"fest" som jag för en liten stund sen kom hem från.

Min helg är rätt fullspäckad med saker. Imorgon ska jag in till stan,Lördag blir det Liseberg och söndag match!
Så kommer inte kunna blogga så mycket i helgen som ni kanske förstår.
Kanske gör ett mobilinlägg senare, för att visa lite bilder. Har inga nya på datorn.
Cya ♥

New in

Concealer och eyeliner för 40 kr sammanlagt, billigt och bra! :)


Outfit


Eksjö

Hejsan!
Kom nyss hem från Eksjö, har nämligen tagit spruta och hälsat på farfar som ligger på sjukhus. Var även en sväng på Dollarstore och fyndade lite smink, så som concealer och eyeliner. Sånt som är nödvändigt. Ska snart till stan igen, har jujutsu idag.
Men visar sminket sen som jag köpte!
Puss ♥

bilder + sminkning


summer trend

Sommaren är på väg eller redan här känns det som, och här är sommarens sminktrender
bilderna är från www.glamourmagazine.co.uk

Tänkte göra en sommar inspirerad sminkning nu, blev sugen nu när jag såg alla coola och inspirerande sminkningarna! ^^
Visar resultat sen om det nu blir bra ;)



Fotbollsmatch

Hejhej!
Kom hem från fotbollsmtchen mot Taberg för sn stund sen, vi vann med 2-1, gött!
Har ätit och så, är helt slut så ska sova alldeles strax. Helgen blir lugnt och avkopplande tror jag, skönt att vila ut sig lite.
Hoppas eran fredag har varit bra så hörs vi av mer imorgon.
Puss&godnatt! ♥

hemkommen nyss

Hemkommen från fritidsgården och kören, har varit där hela kvällen och inte varit hemma förräns nu. Jag hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi av imorgon igen
Puss! :)

T I S D A G

Hejsan, idag har jag pluggat, tagit lite bilder och hjälpt en tjej med hennes header!
Tänkte visa lite bilder från idag, vad tycker ni? :)

Nu ska jag sova, nattinatti ^^

Ge mig förslag

Hejsan, varför jag har bloggat mindre är för jag har tappat inspiration och behöver era förslag och åsikter på vad ni vill se i bloggen, videoinlägg har jag fått som förslag men vad vill ni att jag ska prata om eller visa? Skriv gärna en massa förslag på vad ni vill se i blogen, så blir det lättare för mig att blogga.
Kommer dock inte kunna blogga idag, ska spela match uppe i Jönköping och kommer inte hem förräns sent ikväll. Men hoppas ni har haft en bra helg så hörs vi troligtvis av imorgon, puss ♥

Vilken?

De flesta har säkert hört PSY nya låt Gentleman.
Vilken tycker ni är bäst, Gangnam style eller Gentleman? ;)


Ledig

Tänkte visa hur jag ser ut idag, sista dagen i skolan för denna veckan, gött med lite ledighet nu!
Kollar just nu på hockey och ser ut som Sverige kommer vinna mot Norge! ohyeah!
Pöss <3


Svider satan

Vadå solbränd?


Paddlat


Outfit

Dagens outfit ser ut såhär :)
Nitskor och leggins från crazylady
Tröja från H&M


Trött tjej

Hejsan!
Denna helgen har jag haft fullt upp. Konfirmation och fotojobb och andra saker. En både jobbig och rolig helg. Fick massa fina presenter och bland annat en moppe och tv! Nu är jag väldigt trött och ska snart sova då det är skola imorgon igen, usch. Dock går vi bara 3 dagar denna veckan sen är vi lediga resten, gött!
Tänkte visa litebilder från fotningen för crazylady idag bland annat och andra bilder från helgen. :)
Den första bilden är dock inte backstage ;)
Puss sålänge!

Sun


RSS 2.0